BarselsMotellet

Anbefalinger

Efter at vores lille søn kom til verden ved kejsnersnit og efter 3 dages indlæggelse på Aabenraa sygehus ankom vi til Barselsmotellet i Tønder uden helt at vide, hvad vi gik ind til. Vi blev modtaget med åbne arme af jordemoder Anette og vist ind på vores dejlige og indbydende værelse, hvor alt til os og baby stod klart.

Amningen var endnu ikke oppe at køre og mor var træt og havde ondt i forbindelse med amningen. Men det blev der heldigvis hurtigt rettet op på med Anettes kyndige hjælp og instruktion. Anette var til rådighed både dag og nat, og det gav en enorm tryghed at hjælpen altid var nær. 

Far blev inddraget i alle aspekter omkring mor, baby og amning og fik igennem de 4 dage en enorm ro og selvtillid. Det samme gjorde mor i takt med at amningen blev bedre og bedre. Vi fik masser af nyttig information omkring babys udvikling, signaler, pleje mm. 

Forplejningen på Barselsmotellet var formidabel og Anette serverede de lækreste hjemmelavede retter morgen og aften, en virkelig stor luksus for trætte forældre. 

Desuden tog Anette sig kærligt af vores lille søn, så far og mor kunne få et lille hvil eller en frisk gåtur.

Efter 4 dages ophold var vi klar til at komme hjem, vi var godt klædt på og følte vi kunne stå på egne ben med en masse brugbare værktøjer i rygsækken. 

Vi kan på det aller varmeste anbefale Barselsmotellet til andre nybagte forældre. Anette mestrer opgaven med lige dele professionalisme og kærlig og varm omsorg. Efter 25 års erfaring er det tydeligt at Anette har en masse viden og klogskab at dele ud af. Vi har været i de bedste hænder og har været trygge hele vejen igennem. Vi håber andre forældre vil benytte sig af dette fremragende tilbud, som er hver en krone værd. Det har været en fantastisk oplevelse og har givet os den bedst tænkelige start på vores nye liv som forældre. Tak til dig Anette og dit BarselsMotel!

Marie Poulsen og Anders Kjær, Sønderborg