BarselsMotellet

Anette Abildgaard Larsen

anetteFokuserer på mental, fysisk, social og åndelig sundhed. Interesserer mig for det menneskelige og samfundsrelaterede forebyggende arbejde – det rummer masser af muligheder.
Er uddannet laborant, jordemoder og rygestopinstruktør og har mere end 30 års erfaring indenfor Sundhedsvæsenet. Jeg har arbejdet som jordemoder i Danmark, Norge og sidst i Grønland – en del gange i juni, juli, august, november og december 2015. Og igen marts, april og juli 2016. Fantastiske mennesker, arbejde og oplevelser som jeg aldrig glemmer.

Holder foredrag og kurser.

Arbejder tæt sammen med BabyGym og Mind Moves Instituttet i Johannesburg Sydafrika omkring børns naturlige udvikling.

Har i april 2013 holdt indlæg om ”Den Naturlige Fødsel” på BabyGym og Mind Moves konference i Cape Town, Sydafrika.

Mine interesser vender sig mere og mere mod sammenhængen og samspillet mellem det fysiske og den spirituelle bevidsthed under graviditeten og fødslen. Den individuelle rejse i udvikling fra befrugtning til tiden i ugerne efter fødslen. Det er en tid i forandring, hvor der knyttes bånd mellem mennesker.

Det er meget vigtigt for mig at yde hjælp og støtte under graviditeten og i tiden efter fødslen, så den gensidige tilknytning og amningen uden vanskeligheder bliver en selvfølge, så familiedannelsen får en god start i trygge, kærlige omgivelser. Kontakten med de nye familier giver stor daglig glæde og tilfredshed i mit arbejde.

Har 3 drenge og 2 piger. De er alle ammet og de 3 yngste er født hjemme. Jeg er 19. januar 2016 blevet mormor til skønne Sofie. Skal være mormor igen til juni 2017!

Anette har taget kurser i blandt andet:

  • Obstetrisk akupunktur
  • Øreakupunktur
  • REIKI I og II
  • Kostvejledning
  • NADA
  • Advanced BabyGym instruktør