BarselsMotellet

Amning og barselsbesøg

Barselsbesøg i hjemmet, hvis I får brug for hjælp til:

  • Amningen
  • Trivsel af baby og mor/far – herunder gråd og søvn
  • Andet

Vi kører ud i en radius af 50 km fra Tønder.

Pris: 500 kr. pr. påbegyndt time.

Hotline via telefonen, Skype eller Facetime.

Pris: Op til ½ time 150 kr., derefter 100 kr. pr. påbegyndte ½ time inden for samme døgn.

 

Til Anette
Jeg fødte min søn i juli 2017, og det var en drømmefødsel 

Jeg havde haft en lidt hård graviditet med bækkenløsning, som Anette fik styr på med en enkelt leaser behandling.

Da jeg havde født min søn i juli var jeg indlagt 1,5 døgn for at få amning godt etableret, og da han suttede fint, tog jeg hjem. På sygehuset fik jeg creme til mine meget ømme vorter som allerede havde fået sår.

Da jeg kom hjem fortsatte jeg amningen, men sårene blev ved og ved og havde fortsat sår, så jeg satte brikker på og det hjalp lidt. Men jeg fik brystbetændelse og svamp, og min søn fik trøske. Jeg ville så gerne amme uden brikker på da det var bøvlet, og ikke som jeg havde ønsket. 

Jeg kontaktede fødeafdeling for at få hjælp, men fordi min søn var over en uge gammel kunne de ikke gøre noget, andet end at vejlede mig gennem tlf.

Jeg var i totalt vildrede, men fortsatte. 

Min sundhedsplejerske sendte mig videre til kommunens ammevejleder, men hun var heller ikke til megen hjælp, da det også foregik over tlf og jeg havde virkelig brug for at nogen kom og så hvordan min søn suttede, så vi kunne få hjælp.

Så kom jeg i tanke om han Anette også var jordemoder og kontaktede hende.

Det skulle jeg ha gjort fra starten af, for hold da op en service og ro det gav.

Jeg ringede til Anette om morgenen og allerede til middag var hun hos mig. Hun kiggede på min søn og på mig, og gav mig roen og troen på mig selv, og vejledte mig i ammestillinger. Fra den dag af havde vi ingen bøvl med hverken sår, brystbetændelse eller andet skidt, og nu har jeg ammet min søn i 7 måneder

Jeg kan kun anbefale Anette til alle gravide eller nybagte forældre, om det så er første eller andet barn, så kan man komme i tvivl, og have brug for professionel vejledning som virker? og så endda uden at blive ruineret

Hilsen Tina Schmidt, Gråsten, 2. gangs fødende