BarselsMotellet

Meditation

Meditativ Connection i graviditeten

Er et forløb over 6 lektioner
Du arbejder med opdagelsen, erkendelsen og flytningen af energi. Du kan kommunikere via energien og lave varige forbindelser til dit ufødte barn.

Sammen dykker vi dybere og rækker højere. Vi gør det usynlige synligt for dit indre øje.

Meditativ connection er en teknik baseret på ny tids energi – også kaldet “Svane energien”. Det er en enkel metode, som du med stort udbytte, kan bruge under graviditet, fødsel og i tiden efter. (Kan også bruges til ikke gravide – og til mænd – og vordende fædre!)

Det vil bringe dig en indre ro og vished, som smitter af i din ydre fremtræden. Din egen transformation vil have stor indflydelse på din adfærd generelt. Som følge af dette, sker der også over tid en forandring i dine relationer til andre mennesker.

Du vil opleve, at du smiler mere, – helt for dig selv! Din tærskel for irritation og stress bliver løftet, så momenter der før fik dig op i det røde felt – nu kun er petitesser, som fejes til side med venstre hånd. Solen vil skinne mere i dit liv, når du beriger tilværelsen med Svane Energien.

Du lærer at hente og integrere energien i alle aspekter af din væren.

Din connection til din baby kan være en stor hjælp for jer begge i fødsels processen. Og det betyder at den bonding der finder sted mellem jer i timerne efter fødslen, allerede er startet.

Du får lektionerne via mail som lydfiler – En ny med 4 ugers interval. Du får en gratis introduktions meditation, når du melder dig til forløbet.

Pris for 6 lektioner er 600 kr